STICHTING EURO MANAGEMENT CONSORTIUM

is samen met

DE KONINGSTOREN B.V.

oprichter van 

The Breeding Swan EUROPOLIS N.V.

TCS Fund 300 miljard euro (kernkapitaal)

NIEUWSBERICHTEN

 

TCS Fund wil ABNAMRO overnemen

 

WAT DEED ONZE MINISTER VAN FINANCIEN - 27 januari 2011 ?

 

AAA toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen

TCS ( The Children's Sustainability ) Fund

€300 - 3000 miljard / jaarlijks €120 miljard bij 4%www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece

 

 DEBT RESTRUCTURING IS A MUST


 

BESCHIKKING ONDERNEMINGSKAMER

 

vrijdag 26 februari 2016

 

volledige tekst beschikking op www.veb.net

 

 

 

procedures SNS Reaal met zaaknummers 200.122.906/01 OK en 200.159.002/01 OK

 

De mondelinge behandeling van de schadeloosstellingsprocedure inzake SNS Reaal vond plaats op 1 oktober 2015 te 10.00 uur ter terechtzitting van de Ondernemingskamer in het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.


De bij de kwestie SNS Reaal betrokken partijen en hun advocaten streven ernaar snel tot een voor alle partijen gunstige oplossing van de zaak te komen inclusief compensatie voor de gedupeerden. Dat kan door spoedige implementatie van het EU masterplan van The Breeding Swan - EUROPOLIS - TCS Fund ( 300 miljard euro ). Dat bestaat reeds vanaf 2007.


Het TCS Fund van 300 miljard euro heeft via EUROPOLIS N.V. een slagkracht van 3000 miljard euro waarmee jaarlijks 120 miljard euro privaat geld kan worden gegenereerd - onder auspicien van de EIB Europese Investerings Bank - voor investeringen op het gebied van sustainability ( schone auto's en schone steden ) en financiering van het programma education permanente van IUS International University for Sustainability.

 

Jos Hendriks is door de Ondernemingskamer als belanghebbende aangemerkt in de procedures over SNS Reaal. Hij is initiatiefnemer van The Breeding Swan - EUROPOLIS - TCS Fund (zie hierboven) en tevens lid van de Vereniging van Effectenbezitters VEB. www.veb.net

 

Jos Hendriks is aandeelhouder in Spyker N.V. www.spykercars.com


NLFI  www.nlfi.nl Lees hier de allerlaatste berichten over de beursgang in 2015.


 

 The Breeding Swan EUROPOLIS N.V.

 

THE GREEK PROPOSAL

 

de redding van Europa

 

EU MASTERPLAN MET INGENIEUS

 

SCHAAKSPEL

 

www.joshendriks.nl  

 

www.tenfun.nl

 

De Staat der Nederlanden besteedde inmiddels meer dan €30 miljard aan het in 2008 terugkopen van ABNAMRO en ASR van het bankentrio RBS/Fortis/Santander dat ABNAMRO in 2007 (met catastrofale gevolgen) overmeesterde. Wij willen zo spoedig mogelijk deze  30 miljard plus rente terug in onze staatskas en wij willen de AAA status van onze Nederlandse rechtsstaat voor onze kinderen in de toekomst behouden. 

 

Het initiatief voor het project The Breeding Swan - EUROPOLIS - TCS Fund werd in de afgelopen jaren verder uitgewerkt en voor implementatie gereed gemaakt. De implementatie zal in 2016 eindelijk van start kunnen gaan door groen licht van de EU.


 

LEES HIERONDER DE PLEITNOTITIE

 

en de aansporingsbrief van 5 januari 2011

 

van Minister President Mark Rutte

 

 

nulla tenaci invia est viaUw naam

Uw e-mail adres

Naam kennis

E-mail adres van uw kennisPDF

PLEITNOTITI1.pdfSPYKER N.V. (Swan) 2011 - The Breeding Swan Gratis
AantekeningenmondelingebehandelingbezwaarSREP.pdfGratis
DE HISTORISCHE BRIEF VAN MINISTER PRESIDENT MARK RUTTE VAN 5 JANUARI 2011MET DEZE BRIEF VAN PREMIER MARK RUTTE AAN HET BEGIN VAN DE ARABISCHE LENTE IN 2011 WERD DE VORMING VAN HET TCS Fund VAN 300 MILJARD EURO IN GANG GEZET - The Breeding Swan EUROPOLIS N.V. Gratis
 

Wij hebben TCS EUROPOLIS GROWTH FUND snel nodig !

Nederland kan Europa redden met het TCS Fund en betaalt de belastingbetaler het geld terug dat werd besteed aan het terugkopen van ABNAMRO en ASR vanaf 3 oktober 2008 : in totaal ruim 30 miljard euro.   Wij voorkomen een volgende catastrofe en zullen zorgen voor transparantie en voor duidelijkheid over ons eigen geld bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen. En geen immorele investeringen .........  Wij maken een fonds mogelijk voor een duurzame toekomst voor onze kinderen en onze kleinkinderen : TCS Fund The Children's Sustainability Fund.
600 miljoen biljetten van 500 euro is TCS - 300 miljard euro.